Une experience de lutte contre les snipers, colonel Michel Goya

Une expérience de lutte contre les snipers

No és una novel·la ni un assaig, és un testimoniatge d’un oficial francès durant la guerra de Bòsnia, relatant (en 14 pàgines, no és res excepcional) com va combatre amb el seu contingent la contínua amenaça que suposaven els franctiradors serbis i bosnis, que des de posicions elevades malmetien la moral i posaven en perill qualsevol acció per natural que fós (dutxar-se o anar a les letrines, per exemple). Senzillament exposa força per sobre quines accions va dur a terme per a minimitzar i mirar d’erradicar el problema.

Ràpid i entretingut.

Anécdotas de azafatas, de David Wachtel Hidalgo

Anécdotas de azafatas

Un llibre ràpid de llegir, sense fer-se massa pesat però si que és força simple. De fet no se li pot pas demanar més del que ja exposa clarament en el títol. És una recopilació d’anècdotes, narrades en primera persona i se suposa que són les experiències de diferents auxiliars de vol (s’indica nom i edat i una breu introducció de cada entrevistat). Finalment es fa un recopilatori d’experiències més impactants en general extretes d’internet, aparentment reals.

Molt entretingut i amè de llegir, cada fragment no té cap connexió amb els adjacents per tant no es pot perdre el fil. Interessant.