Seal Team Six: Memorias de un francotirador de las fuerzas especiales, de Howard E. Wasdin y Stephen Templin

Aquest és un llibre autobiogràfic d’un membre de les forces d’èlit de la marina dels Estats Units, el SEAL. La èlit de la èlit, ja que pel que sembla dins del SEAL hi ha encara un darrer esglaó per arribar a ser el millor dels millors, i aquest grup anteriorment ultra secret s’anomena Seal Team Six.

Comença narrant la seva infantesa, els maltractaments rebuts, la falta d’amor i afecte per part de la seva mare i el seu padrastre, els càstigs constants, i finalment el seu ingrés a la Marina, el seu perfeccionisme i el seu físic que l’ajuda a anar superant obstacles i especialitzant-se cada vegada més, l’entrenament rebut, i finalment narra les seves experiències dins la guerra de l’Irak i es passa una bona estona del llibre relatant amb tota mena de detalls l’operació fallida a Mogadishu, Somàlia, portada a la gran pantalla a Black Hawk down. Gran llibre, excel·lentment narrat i absolutament recomanable per a tot aquell que gaudeixi llegint biografies bèliques.

Deixa un comentari