Documentos TV: Prematurs

A través del blog Bebés y mas m’assabento d’un documental que fa poc va emetre televisió espanyola referent al naixement de bebès prematurs. Narra 4 històries en format breu, la primera segurament és la més crua, tot hi que penso que totes tenen final feliç. Dic penso perquè no he tingut ganes de mirar-lo, si més no no del tot. Massa records, tot hi que nosaltres ho vam tenir molt fàcil. Però potser aquests 4 vídeos ajudaran a alguna parella que es trobi en una situació similar, que sàpiga que ha de tenir un bebè prematur i encara no sàpiga ben bé a què s’ha d’enfrontar.

Sembla interessant:

Un pensament quant a “Documentos TV: Prematurs”

 1. Raquel ja el vaig veure vaig pensar amb vusaltres. Que durillo!!!
  Haig de dir que a mi em va costar veure’l perquè com a mare
  et fiques a la seva pell i pateixes.
  Com una película de por que quan la veus t’espantes,
  igual amb aquest reportatge però despertant molts altres sentiments.
  Petons
  PD: posa fotos de la nena

Deixa un comentari