març 052017
 

Reprenc el blog després de tants anys i tantes coses viscudes… només per parlar d’un nou programa de televisió (a casa no ho som pas gaire, de veure la televisió). Dels pocs canals de televisió que mirem de tant en tant, a les nostres contrades no n’hi ha gaires que mereixin una mica d’atenció i que no es dediquin a inundar-te de publicitat, de teledeixalles i de politiqueig brut i mercenari. Una d’elles és TV3. I resulta que aquesta temporada han iniciat un nou programa amb un format econòmic, íntim, proper… es diu El Sopar. El presenta en Roger de Gràcia i cada setmana tracta coses diferents. Ja en deuen portar 4 o 5 de programes, però el que més m’ha agradat és justament un que parla de Tenir fills. Hi ha 4 convidats famosos (periodistes, actors, gent del verb fàcil habitualment).

En aquest programa en concret, en parlar d’un tema tant personal, profund i que vulguis que no, marca, hi ha moments en que et sent terriblement identificat amb el que diuen, d’altres en que et pixes de riure i voldries que no s’acabés tant aviat! Molt recomanable. Aquí sota l’enllaço del youtube:


El propi format del programa fa que per poc que t’interessi el tema t’hi sents absorbit, perquè et sents com si hi fossis, en aquell sopar d’amics. El que menys m’ha interessat (de programa) dels que he vist (que diria que són tots fins ara) és el que va parlar de la fama. Als convidats se’ls notava a la defensiva, evitant parlar de coses massa personals, com estant allà per passar l’estona. És l’únic que jo obviaria.

Deixa un comentari

%d bloggers like this: