El sopar

Reprenc el blog després de tants anys i tantes coses viscudes… només per parlar d’un nou programa de televisió (a casa no ho som pas gaire, de veure la televisió). Dels pocs canals de televisió que mirem de tant en tant, a les nostres contrades no n’hi ha gaires que mereixin una mica d’atenció i que no es dediquin a inundar-te de publicitat, de teledeixalles i de politiqueig brut i mercenari. Una d’elles és TV3. I resulta que aquesta temporada han iniciat un nou programa amb un format econòmic, íntim, proper… es diu El Sopar. El presenta en Roger de Gràcia i cada setmana tracta coses diferents. Ja en deuen portar 4 o 5 de programes, però el que més m’ha agradat és justament un que parla de Tenir fills. Hi ha 4 convidats famosos (periodistes, actors, gent del verb fàcil habitualment).

En aquest programa en concret, en parlar d’un tema tant personal, profund i que vulguis que no, marca, hi ha moments en que et sent terriblement identificat amb el que diuen, d’altres en que et pixes de riure i voldries que no s’acabés tant aviat! Molt recomanable. Aquí sota l’enllaço del youtube:


El propi format del programa fa que per poc que t’interessi el tema t’hi sents absorbit, perquè et sents com si hi fossis, en aquell sopar d’amics. El que menys m’ha interessat (de programa) dels que he vist (que diria que són tots fins ara) és el que va parlar de la fama. Als convidats se’ls notava a la defensiva, evitant parlar de coses massa personals, com estant allà per passar l’estona. És l’únic que jo obviaria.

Publicat per

jaume

L'origen del bloc es remonta al març del 2008, quan vam decidir obrir-lo per mantenir informats als familiars i alguns amics elegits de com avançava l'embaràs. Abans ja havíem muntat una web pel casament (això va ser el 2004). I abans d'això també havia muntat altres webs per diferents projectes, si no recordo malament la primera va néixer el 1996. Al setembre del 2008 es va presentar la Vera, a l'octubre del 2011 va venir la Martina, i encara al maig del 2015 va arribar la Janna! Avui aquest blog resta en la seva major part privat, perquè tot hi que la voluntat d'ajudar altres parelles de fills prematurs segueix vigent, la Vera va creixent i no ens sembla correcte seguir publicant coses que afecten a la seva vida privada. És per això que ara els posts són menys personals i han agafat un caire més divulgatiu. Tot hi això espero que us pugui seguir interessant!

Deixa un comentari