Mobles infantils

Al febrer passat vam decidir canviar el llit de la Vera. Ja s’està fent gran i ja li tocava passar del llitet amb baranes a un llitet normal (del seu tamany). Vam estar mirant una mica les opcions que hi havia al mercat i tot el que vam trobar ens va semblar absolutament inadaptat al que buscàvem. Les típiques botigues que tenim de referència a Andorra (incloent la omnipresent Ikea) no ens oferien un llit de fusta noble, sense cantos vius i amb bons acabats. Trobem llits i lliteres amb estructura metàl·lica i de fusta acabats de qualsevol manera, amb poc gust i oferint poca seguretat, tot hi ser especialment pensats per als infants.

Fins que els cunyats ens van comentar que ells havien optat per mobles de la casa Flexa, una empresa danesa que fabrica específicament mobles per infants, amb fustes seleccionades i seguint uns controls de qualitat estrictes. A Andorra fins ara hi teniem un importador, però sembla que això s’ha acabat i que si volem comprar-ne haurem d’anar a Barcelona. El catàleg en català el podeu descarregar aquí.

És curiós perquè aquesta empresa fabrica tota mena de productes relacionats molt ben pensats. Sobretot si es disposa d’una habitació ben àmplia, que no és el nostre cas. Pel que fa als preus si que són lleugerament més elevats, però només lleugerament, pel que hem pensat que val la pena optar per aquesta opció.

Però hi ha algunes altres opcions, com per exemple el que ofereix Carlos Paya, molt més elaborat però també molt més onerós.

Publicat per

jaume

L'origen del bloc es remonta al març del 2008, quan vam decidir obrir-lo per mantenir informats als familiars i alguns amics elegits de com avançava l'embaràs. Abans ja havíem muntat una web pel casament (això va ser el 2004). I abans d'això també havia muntat altres webs per diferents projectes, si no recordo malament la primera va néixer el 1996. Al setembre del 2008 es va presentar la Vera, a l'octubre del 2011 va venir la Martina, i encara al maig del 2015 va arribar la Janna! Avui aquest blog resta en la seva major part privat, perquè tot hi que la voluntat d'ajudar altres parelles de fills prematurs segueix vigent, la Vera va creixent i no ens sembla correcte seguir publicant coses que afecten a la seva vida privada. És per això que ara els posts són menys personals i han agafat un caire més divulgatiu. Tot hi això espero que us pugui seguir interessant!

3 pensaments quant a “Mobles infantils”

  1. Que gran que es fa la Vera!
    Jo també vaig haver de buscar molt quan vaig comprar el llit gran per l’habitació de la petita (ho vam comprar abans que nasqués). Estic d’acord amb el que dius. Ara sembla que només facin coses boniques pe`ro de poca qualitat, per a que les vagis canviant sovint!

  2. Ostres quina previsió! Deus viure en una casa força més gran que la nostra, perquè nosaltres quan hem de comprar alguna cosa nova hem de decidir quina cosa vella se’n va fora!

    La nostra decisió passa per un llitet d’aquests més petits que en diuen júnior justament per a que no ens ocupi tant d’espai!

    I tens raó: Què grans que es fan! (i tan ràpid!)

  3. Nosaltres vem optar per una casa holandesa, Bopita, tan pels llits de branes com ara pels llits grans. Com dius costa trobar mobles de fusta bonics i amb uns mínims de qualitat.

Deixa un comentari