Vinyetes amb gràcia

Llegeixo a Bebés y Más com una ilustradora ha volgut plasmar el que suposo que és la seva experiència (i la de tants altres pares) respecte a la lactància materna nocturna. Aquí surt reflexat el que fan moltes famílies, que no és ni més ni menys que portar el bebé al llit dels pares. Nosaltres no en som partidaris, excepte alguna nit especialment complicada, mirem d’evitar de dormir tots plegats.

En aquesta web podrem gaudir d’aquesta relació de vinyetes gracioses i tendres a la vegada. És una mena de vídeo de menys de 1 minut de durada. Segur que en tots o gairebé tots els dibuixos us hi veureu reflexats… segur!  Qui ha dit que tenir un fill o alletar sigui una feina fàcil?

4 pensaments quant a “Vinyetes amb gràcia”

 1. Hola Quel i Jaume!
  Moltes felicitats per la vostra filla Vera! Las vostra història és molt enriquidero i demostra com es van guanyant els petits reptes dia a dia. Enhorabona!
  Jo sóc mare d’una nena que la setmana vinent farà quatre mesos. Ara he començat a escriure les meves vivencies en un bloc, i m’agradaria tenir contacte amb d’altres pares. Us va bé si poso un link al vostre bloc des del meu?
  El meu bloc és
  http://aprenentasermare.blogspot.com/

  Per cert, sobre el tema de dormir amb els bebes, jo he de dir que la nostra filla dorm amb nosaltres des de les primeres set,manes. És la única manera de que jo descansi, mentre ella té tota la llet que necessita. No sé fins quan durarà la situació, però almenys fins que la lactancia nocturna sigui tan frequent.

  Una abraçada,

  Onavis

 2. L’Ignasi no però l’Helena dorm amb nosaltres amb ella he fet colecho. Total L’ignasi no le fet i ha dormit malament fins els 5 anys. S’ha d’aprofitar i ser conciens que son un anyets de la nostre vida que no tornen a passar.
  L’Helena d’aqui uns anyets em dirà:
  -Mama no entreu a la meva habitació, no em toqueu res ni em molesteu siusplau!!!!
  Així que molt d’amor i molt de contacte físic.

  A Felicitats per el blog nou és espectacular!!!!

  1. Nuri!!

   Si, la veritat és que molta gent ho practica i no crec que hi hagi cap inconvenient real, en el nostre cas no ho hem fet mai primer perquè no dormiríem tranquils de por de fer-li mal (ara ja més grandeta seria diferent) – a veure, algun dia, o en alguna migdiada si, sobretot a l’estiu, però la nit sencera amb nosaltres mai-. A més al principi teniem el llitet a la nostra habitació i no dormia bé ni ella ni nosaltres. Quan no era ella que es movia i ens despertava, erem nosaltres que ens giràvem i la despertàvem a ella. Per comoditat, des de bon principi cadascú a la seva habitació, i així han anat passant els mesos, i feliços i contents com sempre!

   Ah! I pel bloc no et pensis, tot són plantilles i és tan fàcil de canviar-ne l’aparença que en podria posar una de diferent cada 2 minuts! Són les meravelles de la tècnica, ara tothom pot tenir una web amb aspecte professional amb pocs o cap coneixement d’informàtica!

   Records al futbolista de la casa, a la nina i al fotògraf!

   PS: Saps que la Helena surt al nou àlbum de fotos que he enviat a preparar? Ja us ho ensenyarem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *