Soy el número quatro, de Pittacus Lore

“I am number four” és el títol original del llibre escrit per Pittacus Lore. La intenció és fer-ne tota una saga, aquest n’és el primer exemplar, del que se n’ha fet una pel·lícula (o de la pel·lícula se n’ha fet el llibre, abans sempre era el paper abans que el cel·luloide, però ara vés a saber!).

 

Aquesta història està emmarcada absolutament dins el gènere fantàstic, i hem recorda a la sèrie de Herois, on hi havia tot un seguit de personatges amb poders extraordinaris. En aquest cas resulta que d’un planeta anomenat Lorien devastat per una raça també alienígena aconsegueixen escapar in-extremis 9 membres joves anomenats guardians, amb poders especials que encara no s’han manifestat, i els seus 9 corresponents mestres per a guiar-los en el seu procés d’aprenentatge. La única sortida és anar a la Terra, on viuen des de fa 10 anys amagats entre nosaltres. El problema és que la raça alienígena conqueridora els segueix i no només vol acabar la seva feina començada a Lorien, la de aniquilar completament la espècie, sinó que planeja destruir també el nostre planeta, després d’haver exhaurit tots els seus recursos naturals.

Una novel·la per passar l’estona, que tindrà molta tirada per al públic adolescent. De lectura molt ràpida i amb suficients elements per a mantenir la intriga fins al final, que es deixa perfectament preparat per a una continuació propera si l’èxit acompanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *