Diario de una invasión zombie, J. L. Bourne

Dins el gènere zombie, aquesta és una obra mestra!

La novel·la pretén anar dictant les vivències d’un soldat de la Marina dels Estats Units en format diari, quan el nostre món es veu arrasat per una enfermetat molt estranya. Al principi tot és molt confús, sembla que el brot de la epidèmia es focalitza a la Xina, però ràpidament s’estén fins que tot el planeta en resulta afectat. Els que moren de mort natural s’aixequen convertits en morts vivents. Els que moren de manera tràgica també… sembla que la humanitat està condemnada, i de fet en pocs dies queden ben poques bosses de resistència a nivell planetari. Una d’aquestes bosses de resistència és la que ens fa de fil conductor, per mitjà d’un marine que quan veu quin desastre s’està començant a gestar decideix fer cas omís de la crida a files que li fa l’exèrcit i quedar-se parapetat a casa. Disposa d’un petit arsenal i queviures per resistir unes setmanes. Aviat però s’adona que no està sol, i és que un veí també està parapetat a casa seva.  Junts aconsegueixen escapar amb un avió civil que el protagonista sap pilotar, només per continuar les seves peripècies per a mantenir-se amb vida.

Molt amè i molt interessant de llegir, això si, només per als afeccionats al gènere.

 

Un pensament quant a “Diario de una invasión zombie, J. L. Bourne”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *